Az ballib áfium ellen való orvosság!


Kevés pozitív és követendő útmutatást tudok ajánlani az úgynevezett baloldali, liberális, „munkás" és „népakaratot megtestesítő" ideológia képviselőinek beszédeiből, de Vlagyimir Iljics Uljanov elvtársuk (közkeletűbb nevén Lenin) mondását mindenki figyelmébe ajánlom;  Tanulni, Tanulni, Tanulni!
Ezt persze az elkorcsosult, elállatiasodott, nemzetietlen, hontalan, minden erkölcsöt, hagyományt és emberi értéket elvető gyurcsányista fertő elfelejtette. Legalábbis el kívánja felejtetni nemzettársainkkal.


Nevetséges-e a munka? Nevetséges-e a család fogalma? Az otthon, a rend, a béke? Az egészség? A gyalázatos módon szétszabdalt 1100 éves haza összetartása? Nevetséges-e, hogy az országlakosok által megválasztott kormány ezt alapvető és minden magyar számára követendő értéknek tekinti? Én nem nevetek, hanem örömkönnyeket sírok, hogy majd 70 év után újra ilyen értékeken alapulhat a kormányzás!

De miért is írom mindezt?


Történt ugyanis, hogy a minap új törvény jelent meg a Magyar Közlönyben, amely az államigazgatási szerveknek előírta, a kormánytól független állami szervezeteknek pedig javasolta azt, hogy helyezzék ki az úgynevezett nemzeti együttműködésről szóló politikai nyilatkozatot.

 


Most mielőtt bárki tovább olvasná ezen blogbejegyzést, kérem kattintson az alábbi linkre, és szánjon 60 másodpercet a kifüggesztendő szöveg megismerésére! link
Felháborító, nonszensz, röhejes, és megdöbbentő az erre adott ellenzéki (mszp, LMP, Jobbik) és a dekadenciát, magyarellenességet kiszolgáló média válasza. Egyesek kádár, rákosi nevét puffogtatták, diktatúráról, elnyomatásról zengedeztek, Orbán-kultuszról. Természetesen jó rákosista-kádárista dogmatizmussal Horthy Miklós neve is szóba került, a diktátorokkal való példálózás kapcsán.


Azonban a legnagyobb visszhangot kiváltó, egyeseket roppantul szórakoztató és a ratkó-gyermekekből álló szavazóbázis nélkül eltűnő mszp 12 képviselőjének javaslata volt csak a hab a tortán. Úgy tűnik az egész baloldalt, vagyis ami maradt belőle és magát baloldalnak nevezi, az Orbán-ellenesség tartja össze. Minden rációt és világosságot nélkülöző frázisokkal dobálóznak, csakhogy ideig-óráig még a politikai életben megmaradhassanak.


Az mszp 12 képviselőjének javaslata (köztük olyan nagy, magyar érzelmű nevek, mint gyurcsány ferenc, lendvai ildikó, kovács lászló, molnár csaba) :


- kötelezően kifüggesztetnék az állami szervek épületeiben Orbán Viktor portréját,
- születésnapját pedig ünnepnappá nyilvánítanák.

(A linkre kattintva a teljes törvényjavaslatot elolvashatják)


Természetesen magáról a javaslatról értekezni nem kívánok, hisz ez maximum mszp-s berkekben lehet egyáltalán társalgások alapja. A szocialisták ezzel a pénteki kormányhatározatot akarták kifigurázni, mint mondták. Számomra alapvetően értelmezhetetlen, hogy gyurcsány mit keres egyáltalán a Parlamentben (többek között hogy szavazhatott a kettős állampolgárság ellen májusban). De a fő gondom, és értelmezhetetlen problémám az a szó, hogy kifigurázni.
A nemzet házában, az Országházban, ki lehet figurázni a nemzeti együttműködés, a közös, magyar haza építésén való fáradozás eszméjének kinyilatkozatását? Nevetség tárgyát képezheti a nemzeti gondolkozás?

 

 

„A Nemzeti Együttmûködés Rendszere minden magyar számára nyitott, egyaránt
részesei a határon innen és túl élô magyarok. Lehetôség mindenki számára és elvárás
mindenki felé, aki Magyarországon él, dolgozik és vállalkozik. Szilárd meggyôzôdésünk,
hogy a Nemzeti Együttmûködés Rendszerében megtestesülô összefogással képesek
leszünk megváltoztatni Magyarország jövôjét, erôssé és sikeressé tenni hazánkat. Ez
a roppant erôket felszabadító összefogás minden magyar embert, legyen bármilyen
korú, nemû, vallású, politikai nézetû, éljen bármely pontján a világnak, nagy reményekre
jogosít, és hosszú évtizedek után megadja a lehetôséget, hogy a magyarok végre
megvalósíthassák saját céljaikat. Erre tesszük fel életünk most következô éveit."

 


Az nyilvánvaló, hogy a tönk és a szétszakadás szélére került mszp hiénaként csapott le a FIDESZ- KDNP koalíció javaslatára, és a több évtizede folyó nemzeteszme-rombolást folytatják. Számukra a haza, magyarság, hazaszeretet negatív fogalmak, melyeket üldözni és kifigurázni kell. Az a megdöbbentő, hogy az internetes cikkek alatti kommentárokból kitűnik, hogy erre vevők az emberek.

 

Bizony sok időnek kell eltelnie még, hogy a majd' 70 évig tartó elnyomás és zűrzavar nemzetietlen mély ködét elfújja a Hazaszeretet szele. Soha, soha ne üljünk fel árulók, gyilkosok és köztörvényes bűnözők propagandájának! Soha, ki magyar haza ellen szót emel ne hallgattassék meg! Ki gúnyt űz a nemzet együttműködéséből, a magyar jövő építésén való fáradozásból, ne ülhessen többé az Ország Házában!
Vörösmarty Mihály után csak ez vezérelheti életünk; Hazádnak rendületlenül légy híve, oh magyar!


A kifüggesztendő nyilatkozat nem kétséggel, vagy az elnyomástól, diktatúrától való félelemmel kell hogy eltelítse szívünket, hanem büszke nemzeti érzelemmel és a fényes magyar jövőbe vetett hittel!

Zempléni S.

Szerző: Zempléni S.  2011.01.18. 20:56 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zemplenisandor.blog.hu/api/trackback/id/tr222594211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása